Pugilistul profesionist bihorean Alexandru Jur va susţine sâmbătă un nou meci. El va urca în ring la Moscova, unde va boxa cu rusul Dmitri Kudryashov.

În vârstă de 32 de ani şi supranumit "The russian hummer", Kudryashov are până acum 24 de meciuri la profesionişti, din care a repurtat 22 de victorii, toate prin KO, dar are şi două înfrângeri, tot prin KO.

De partea cealaltă, campionul bihorean, Alexandru Jur, este în vârstă de 33 de ani şi are în palmares 17 victorii, dintre care 7 prin KO şi o înfrângere.

Jur este însă şi deţinătorul centurii WBC Mediteranean, pe care a cucerit-o în primăvara acestui an, chiar acasă, la Sânmartin, când l-a învins prin KO pe francezul Jean Jaques Olivier.

Meciul de sâmbără, dintre Dmitri Kudryashov şi Alexandru Andrei Jur, este programat la categoria cruiserweight (90,7 kg) şi se va desfăşura pe durata a 10 reprize.

Pentru această dispută, Jur s-a pregătit acasă, în Bihor, în pădurea din Băile Felix, respectiv, împreună cu pugilistul Cezar Juratoni, la sala Gym Mar Strong, sub supravegherea antrenorilor Ion Marin şi Viorel Crăciunea.