După victoria clară de acasă, obţinută săptămâna trecută, la o diferenţă de 20 de puncte, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat în Capitală, pentru jocul retur cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României.

Partida, care se va desfăşura cu începere de la ora 16.30, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu, va putea fi urmărită pe micul ecran în transmisiunea în direct a celor de la DigiSport 3.

Finalistă a trei din ultimele cinci ediţii desfăşurate, formaţia bihoreană porneşte favorită în acest al doilea duel cu Steaua, într-un meci ce îi poate conferi un loc în Final Four-ul întrecerii.

Reamintim că miercurea trecută, la Arena Antonio Alexe, în prima manşă, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 83-63, după un joc pe care l-a controlat, dar în care desprinderea clară a avut-o în ultimele opt minute.

Bihorenii pornesc, astfel, în manşa secundă de la o diferenţă clară, dar cu toate acestea ei trebuie să fie atenţi, întrucât o relaxare le poate aduce surprize neplăcute.

Elevii antrenorului Cristian Achim s-au deplasat la Bucureşti cu şapte jucători străini şi o singură absenţă. Este vorba despre Laci Lazar, jucător care este accidentat la umăr.

Cum "leii roşii" traversează o perioadă bună în activitatea lor, este de aşteptat ca şi miercuri ei să aibă o prestaţie bună, mai ales că vin după o serie activă de patru victorii, în toate competiţiile. De partea cealaltă, şi Steaua vine după o victorie categorică repurtată la Constanţa, în pofida absenţei jucătorului Austin Chatman, cel care în meciul tur de la Oradea a bifat 31 minute.

Echipa bihoreană a învins deja de două ori pe Steaua Bucureşti în Cupa României. Este vorba despre sferturile de finală din sezonul 2015-2016, în dublă manşă, respectiv semifinalele din sezonul precedent, din cadrul turneului final găzduit de Sfântu Gheorghe.