Baschetbalistele de la echipa CSU CSM Oradea s-au deplasat în acest sfârşit de săptămână la Târgu Secuiesc, unde, sâmbătă, vor disputa jocul din cadrul  etapei a 3-a a Grupei Galbene din Liga Naţională.

Echipa antrenată de Mihai Coldea va întâlni formaţia locală ACS KSE, într-un joc programat cu începere de la ora 12, la Sala Sporturilor din localitate.

Prin prisma clasamentului, orădencele pornesc favorite în această confruntare, dat fiind faptul că ele  au câştigat primele două partide din Grupa Galbenă, au 11 victorii şi numai 3 înfrângeri până acum, în actuala ediţie de campionat şi ocupă primul loc în grupă. De cealaltă parte, echipa din Târgu Secuiesc a înregistrat până acum doar 4 victorii şi are deja 9 înfrângeri, ocupând poziţia a IV-a în clasamentul grupei.

De menţionat şi faptul că meciul de sâmbătă dintre orădence şi echipa din Tg. Secuiesc va reprezenta cel de-al cincilea duel dintre aceste două echipe în actualul sezon, care au cuprins şi meciul din primul tur al Cupei României. Totuşi, formaţia din Târgu Secuiesc a câştigat de trei ori, iar Oradea numai o singură dată. Astfel, bihorencele îşi doresc din nou revanşa.