Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa luni seară, cu începere de la ora 18, meciul din etapa a VIII-a a campionatului Ligii Naţionale. Elevii antrenorului Cristian Achim vor primi, la Arena "Antonio Alexe", replica formaţiei BC SCM Timişoara.

Va fi ultimul joc al rundei, după ce toate celelate meciuri s-au desfăşurat deja, vineri şi sâmbătă.

Se anunţă un duel interesant, cele două formaţii fiind vecine de clasament. Echipa timişoreană este, însă, mai bine situată, cu 12 puncte, faţă de 11 ale orădenilor.

Bihorenii vin după înfrângerea la un punct suferită, pe terenul campioanei, la Cluj, în timp ce timişorenii au avantajul moral de-a se fi impus în etapa precedentă, acasă, în faţa Stelei.

Jocul va fi arbitrat de Alexandru Olaru, Dragoş Nicolae şi Ciprian Ciocan, în timp ce comisar din partea Federaţiei a a fost delegat Viorel Constantinescu

După cum anunţă organizatorii, porţile Arenei "Antonio Alexe" se vor deschide la ora 17, iar bilete pentru cei care nu au reuşit să-şi procure deja, se vor putea achiziţiona şi de la intrarea în sală, începând de la aceeaşi oră.

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, iar în pauză va avea loc premierea tinerilor sportivi incluşi în programul "Campionii viitorului".


Etapa a VIII-a a Ligii Naţionale la baschet masculin:

Vineri:

BC CSU Sibiu – SCM U Craiova 108-90

Sâmbătă:

Politehnica Iaşi – Timba Timişoara 86-87

BC Mureş – BCM U FC Argeş 84-74

Dinamo – Phoenix Galaţi 61-102

CSM Steaua Eximbank – U BT Cluj 89-75


Clasament