Clubul Sportiv Tengo, cel mai titrat club românesc, marchează sâmbătă, 2 noiembrie, o etapă importantă: va fi prima dată când o finală de campionat de tenis cu piciorul se va transmite live pe Youtube și Facebook, asigurand astfel o vizibilitate națională și internațională.

Organizatorii etapei din weekend de la Salonta anunță că se vor disputa întreceri la toate cele trei probe: simplu, dublu și triplu.

Serviciul de transmisie a fost contractat de la o firma privată specializată și vor fi folosite trei camere. Transmisia în direct va începe la ora 18.

"Ne puteți urmări evolutia în direct pe internet, pe Youtube și Facebook. Este posibil ca transmisia să fie preluată și la TVR, încă suntem în discuții. Invităm salontanii la sală pentru a-și susține echipa locală și pentru a arăta celor opt echipe, venite din toată țara, că bihorenii sunt alături de echipa lor. Pentru anul 2020 există semnale că vom avea peste 11 echipe înscrise în Campionatul României, ceea ce ne bucură foarte mult", a declarat Vasile Sorean, antrenorul echipelor Tengo și Tengo Juniori, totodată și președintele AJFT Bihor.