Reunirea echipei de fotbal Luceafărul Oradea pentru demararea pregătirilor în vederea abordării returului de campionat din Liga a III-a va avea loc până la urmă joi, 23 ianuarie, cu trei zile mai târziu decât era anunțată inițial.

Astfel, noul tehnician principal al Luceafărului, Ciprian Dianu a fixat data reluării antrenamentelor pentru echipa bihoreană de ligă a III-a pentru joi, deși, inițial reunirea a fost rogramată pentru 20 ianuarie.

Potrivit unei informări a clubului orădean, „data de 20 ianuarie a fost fixată de fostul antrenor, Dragoș Militaru, dar după instalarea lui Ciprian Dianu, acesta a decis să fie 23 ianuarie”.

Această modificare a fost făcută după ce s-a ținut cont și de faptul că la Baza Luceafărul din Sânmartin și pregătește si Viitorul Pandurii Tg. Jiu, cealaltă echipă susținută de omul de afaceri Nicolae Sarcină, iar în prezent ar fi mai greu pentru două echipe să se pregătească pe un teren mocirlos. De săptămâna viitoare însă, cei de la Viitorul Pandurii vor pleca în cantonament în Antalya.