Comuna bihoreană Borş a fost, pe 11 mai, gazda întrecerilor naţionale de judo dotate cu Cupa Olimpikus. Competiţia, care s-a desfăşurat la categoriile de vârstă de Copii U13, U11 şi U9, a reunit la start un număr de 380 de sportivi, proveniţi de la 29 de cluburi din ţară.

Orădencele de la clubul Crişul şi-au adjudecat cu acest prilej trei medalii, dintre care una de aur, cucerită de Patricia Pintea, la categoria +48 kg U11.

De asemenea, au mai fost adjudecate două medalii de argint, la U13, prin Oana Tamaş, la 32 kg, şi aceaşi Patricia Pintea, în cadrul categoriei 52 kg.

Apoi, o zi mai târziu, pe 12 mai, elevele antrenoarei Olimpia Ianc au luat startul la Baia Mare, la etapa de calificare pentru Finala Campionatului Naţional de judo Under 15 şi Under 13, întreceri care s-au desfăşurat în cadrul concursului Cupa Nordului.

Şi aici au fost consemnate rezultate bune. Astfel, s-au clasat pe podium la Cupa Nordului şi, totodată, au reuşit să se califice la etapa finală a Campionatului Naţional cinci sportive de la CS Crişul Oradea.

La categoria U 15, Roxana Cozma, la 48 kg, şi Iasmina Gyoker, 63 kg, s-au situat, ambele, pe primul loc.

De asemenea, Briana Pintea, la 63 kg, şi Evelina Spiridon, în limitele categoriei 52 kg, s-au situat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere.

La U13, Oana Tamaş a ocupat cea de-a treia poziţie.

Pe lângă acestea însă, în cadrul concursului Cupa Nordului au mai participat de la CS Crişul şi la categoria de vârstă U12 sportivele Oana Tamaş, la 32 kg, şi Patricia Pintea, la +48 kg, ambele clasate pe locul al II-lea.