Campionii de la CSM CSU Oradea au câştigat primul meci pe care l-au susţinut în această săptămână în turneul din Serbia.

Miercuri seara, trupa pregătită de Cristian Achim a învins cu scorul de 70-66 formaţia Dynamic Belgrad. 

După cum relatează site-ul oficial al clubului orădean, "roş-albaştrii" au avut o prestaţie colectivă solidă şi un nivel defensiv foarte bun în această partidă. 

Tehnicianul Cristian Achim a început jocul cu Watson, Broussard, Barnette, Zekovic şi Valeika.

După cum o arată şi scorul, partida a fost echilibrată, cele două protagoniste împărţindu-şi momentele de superioritate în prima jumătate. Primul sfert a fost adjudecat de sârbi cu scorul de 21-17, în timp ce în următoarele zece minute, bihorenii au revenit, astfel încât la pauza mare ei au condus la o diferenţă de patru puncte, cu scorul de 41-37.

În jumătatea a doua, apărarea roş-albaştrilor a fost la înălţime, lucru ce a permis desprinderea la zece puncte, scor 51-41. În acest interval, antrenorul orădenilor i-a avut în teren pe Broussard, Richard, Barnette, Markovic şi Baciu. După ce au mai intrat şi Watson, Nicolescu şi Valeika, sfertul III s-a încheiat cu scorul de 55-45 pentru CSM CSU.

Chiar dacă debutul ultimei secvenţe a fost favorabil "leilor roşii", care s-au desprins la 12 puncte, în cele din urmă gazdele au mai redus din handicap, iar jocul s-a încheiat cu victoria la patru puncte a orădenilor, rezultat 70-66.

Principalii marcatori de la CSM CSU au fost Dragan Zekovic şi Kris Richard, autori a câte 13 puncte. I-au urmat Aaron Broussard şi Giordan Watson, cu câte 8 puncte înscrise.