După ce s-au întâlnit miercuri la Cluj, în etapa de debut din cea de-a doua fază a grupelor FIBA Europe Cup, cele mai bune echipe de baschet masculin din România, CSM CSU Oradea şi U BT Cluj Napoca, se vor duela din nou sâmbătă seara, la Oradea de această dată însă, în Liga Naţională.

Se anunţă o nouă încleştare de urmărit, într-o partidă deschisă oricărui rezultat şi care va conta pentru etapa a 10-a din prima grupă valorică a Ligii Naţionale. Meciul va debuta de la ora 20:30, la Arena Antonio Alexe.

Jocul va opune echipele de pe primele două locuri ale clasamentului, cu elevii antrenorului Cristian Achim dornici de a-şi lua revanşa după înfrângerea de miercuri de la BT Arena.

Pentru bihoreni va fi cel de-al zecelea meci pe teren propriu pentru echipa antrenată de Cristian Achim în actualul sezon, "roş-albaştrii" câştigând toate meciurile disputate în compania echipelor româneşti la Arena Antonio Alexe.

De cealaltă parte, clujenii sunt neînvinşi în deplasare în Liga Naţională şi au avut unul dintre cele mai bune debuturi de sezon din ultimii ani. Staff-ul tehnic al lui U BT Cluj este condus acum de cunoscutul antrenor muntenegrean Dusko Vujosevic.

Pentru CSM CSU Oradea, jocul de sâmbătă seara cu U BT Cluj va fi şi primul dintr-o serie de trei consecutive pe care le va susţine pe teren propriu în decurs de o săptămână. 

Partida cu liderul Ligii Naţionale va fi transmisă în direct de Digi Sport, sâmbătă, de la ora 20:30.