După ce săptămâna trecută, la Cluj, şi-au împărţit victoriile, formaţiile de baschet masculin CSM CSU Oradea şi U BT Cluj continuă în acest weekend şi în prima zi de săptămâna viitoare seria jocurilor din cadrul semifinalei campionatului Ligii Naţionale.

Disputele se mută acum la Oradea, iar sâmbătă seară este programat jocul cu numărul 3, la Arena Antonio Alexe.

Partida este programată cu începere de la ora 19:30, iar confruntarea va fi transmisă în direct la DigiSport.

"Se anunţă o asistenţă numeroasă, aproape toate biletele puse în vânzare fiind vândute până vineri. Publicul orădean este aşteptat în număr mare, echipa având mare nevoie de energia oferită de suporteri la acest meci", a anunţat conducerea clubului CSM, pe site-ul oficial.

Reamintim că Oradea a câştigat partida de deschidere a semifinalei, cu scorul de 90-86, după o repriză de prelungiri, dar două zile mai târziu, Clujul a reacţionat şi a învins cu scorul de 92-82. În acest fel, seria jocurilor se va relua la Oradea de la scorul general 1-1. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel că dacă orădenii ar câştiga ambele partide de pe teren propriu, ar obţine calificarea către finală încă de luni seara.

"Este limpede că Oradea are nevoie de o altă intensitate faţă de cea arătată în cel de-al doilea meci de la Cluj. Totodată, roş-albaştrii au nevoie de mai multă inspiraţie la creaţie şi la finalizare, respectiv de o mai bună precizie din partea unor jucători", după cum mai prezintă site-ul clubului bihorean în avancronica jocului de sâmbătă seara.

Vestea bună înaintea primei dispute de la Oradea este că CSM CSU nu are probleme de lot, în timp ce U-BT Cluj-Napoca joacă în continuare fără Vlad Moldoveanu, dar va fi lipsită şi de bulgarul Stanimir Marinov.