După eşecul din Israel, din FIBA Europe Cup, formaţia de baschet masculin CSM CSU Oradea s-a întors acasă şi pregăteşte jocul de sâmbătă seara din campionat, pe care-l va juca în compania echipei Dinamo Ştiinţa Bucureşti.

Jocul programat în cadrul celei de-a II-a etape din TOP 6 (faza a 2-a a sezonului regulat din Liga Naţională) va debuta de la ora 20.30, în Arena Antonio Alexe, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport. 

Confruntarea va opune echipei de pe primul loc, CSM CSU Oradea, ocupanta poziţiei a V-a în Liga Naţională, Dinamo Ştiinţa. Meciul însă reprezintă şi o prefaţă a duelului din semifinalele Cupei României, care va avea loc la Cluj Napoca, la finele săptămânii viitoare, pe 9 februarie.

Înaintea disputei, CSM CSU Oradea are un bilanţ în actualul sezon al Ligii Naţionale de 13 victorii şi 2 înfrângeri, în timp bucureştenii de la Dinamo vin după 5 succese şi 10 înfrângeri. Şi prin prisma acestui fapt, orădenii pornesc cu prima şansă.

"Se anunţă un meci atractiv, în compania unei formaţii ce propune un mix interesant de experienţă şi dorinţă de afirmare. Totodată, Dinamo Ştiinţa Bucureşti este o echipă capabilă să joace agresiv, dar în acelaşi timp vine cu elemente clasice jocului de baschet, mizând pe anumiţi jucători cunoscuţi publicului pasionat de baschet din ţara noastră. Este vorba despre Mladen Jeremic şi Ousmane Barro", se precizează pe site-ul oficial al echipei campioane.