Vicecampioana României la polo, formaţia CSM Digi Oradea, îşi continuă în această perioadă pregătirile pentru noul sezon competiţional, care va debuta la sfârşitul acestei luni.

Astfel, după acumulările fizice şi schemele lucrate la antrenamente, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu intră de acum în faza jocurilor amicale pentru această perioadă precompetiţională.

În această săptămână, bihorenii efectuează un stagiu de pregătire comun cu puternica echipă spaniolă Mataro, iar în cursul săptămânii viitoare vor efectua antrenamente comune cu Miskolc din Ungaria.

Cu spaniolii de la Mataro, CSM Digi are programate nu mai puţin decât cinci partide în aceste zile, câte două joi şi vineri, iar sâmbătă dimineaţă - ultima.

"Vom vedea în aceste jocuri cum ne adaptăm la o echipă puternică, cea din Mataro, o echipă închegată, puternică, care a terminat pe locul cinci sezonul trecut şi care, cred eu, că e o echipă care ne poate fi de mare folos pentru aceste pregătiri".

De la meciurile cu spaniolii lipsesc însă jucătorii niponi Seiya Adachi şi Yusuke Inaba, ultimele achiziţii, care se vor alătura noilor colegi abia în cursul săptămânii viitoare.

De menţionat că sezonul competiţional 2018-2019 va începe pentru jucătorii de la CSM Digi Oradea spre sfârşitul acestei luni, când vor evolua în turul al II-lea din calificările LEN Champions League.