Desfășurate pe parcursul mai multor zile, întrecerile turnelui de tenis de câmp dotat cu Cupa 8 Martie s-a încheiat în cursul zilei de marți, atunci când au fost programate ultimele jocuri din finale.

Competiția a fost rezervată sportivilor de la categoriile de vârstă de: 10, 14 și 16 ani, dar și seniorilor, atât la masculin cât și la feminin.

Întrecerile categoriei de 16 ani, atât la masculin cât și la feminin, s-au desfășurat pe hard, în timp ce de la celelalte categorii au avut loc pe zgură.

Cupa 8 Martie, organizată de clubul CSM Oradea, a fost un turneu cotat cu categoria 1 în cadrul calendarului Federației Române de Tenis, iar la start s-au prezentat 90 de sportivi.

Dintre tenismenii clubului gazdă, CSM Oradea, Giulia Safina Popa și Ion Arcasa Straciuc au avut cele mai bun rezultate, cei doi ocupând locul 1 la categoria 10 ani feminin, respectiv 16 ani masculin. Nora Nemeș a ajuns până în semifinale la seniori feminin, iar Nimrod Nemeș a ocupat locul 4 la seniori masculin. De asemenea, Daria Jula a jucat în sferturile de finală la seniori feminin. În rest, din păcate, ceilalți sportivi ai clubului organizator au părăsit competiția din primele două tururi.


Iată însă câștigătorii tuturor categoriilor:

10 ani feminin – Giulia Safina Popa
14 ani masculin – Ionuț Gal
14 ani feminin – Patricia Mergheș
14 ani masculin dublu – Ionuț Gal, Tudor Geambașu
16 ani masculin – Ion Arcasa Straciuc
16 ani feminin – Hanna Beke Szabo
Seniori masculin – Darius Neica
Seniori feminin – Alexandra Petric

Arbitru principal al turneului a fost Raluca Băcescu din Brașov, iar directorul turneului, Nicușor Vașadi, din partea CSM Oradea.