După ce au disputat prima manşă a jocului cu spaniolii de la CN Mataro, poloiştii de la CSM Oradea se pregătesc acum de confruntările din prima etapă a celei de-a doua faze din Superliga Naţională.

Astfel, vineri şi sâmbătă, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", vicecampionii României vor primi replica formaţiei, într-o dublă confruntare ce va conta pentru prima grupă valorică a competiţiei interne.

Mai întâi, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu vor juca în compania braşovenilor de la CSM Corona, vineri de la ora 18:30. Meciul al doilea este programat pentru sâmbătă, de la ora 11.

Vă reamintim că CSM Oradea s-a situat pe locul al II-lea în faza inaugurală, obţinând calificarea în prima grupă valorică a Superligii Naţionale, alături de Steaua, CSM Corona Braşov şi Dinamo.

La turneele preliminare de la Braşov şi Focşani, orădenii au obţinut şase victorii din şapte partide, au marcat 100 goluri şi au avut o diferenţă de golaveraj de +57.

De menţionat că în faza a doua a campionatului naţional se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, în dublă manşă, sub formă de etape duble săptămânale.

Intrarea spectatorilor la jocurile de vineri şi sâmbătă cu CSM Corona Braşov va fi liberă.