Poloiştii de la CSM Oradea au debutat cu o victorie în turneul Grupei A, a primului tur, preliminar, al Ligii Campionilor Europeni, care a început joi în Serbia, la Sabac.

Elevii antrenorului Dorin Costrăş au întâlnit în etapa de debut formaţia elenă Apollon Smyrnis, echipă pe care au învins-o cu scorul de 7-6.

Bihorenii au început bine jocul, câştigând primul sfert cu 2-0, apoi, în următoarele opt minute au înscris de trei ori, dar au şi primit două goluri, astfel încât, la jumătatea confruntării ei conduceau cu scorul de 5-2.

După pauza mare, formaţia din Grecia a revenit foarte motivată, câştigând sferul III cu 2-0, iar cu opt minute înainte de final, CSM Oradea conducea cu un gol, 5-4.

Foarte disputat, ultimul sfert a adus câte două goluri pentru cele două combatante, pentru vicecampionii României înscriind Ramiro Georgescu şi Nichita Ilisie. Astfel, rezultatul final a fost 7-6 pentru orădeni, care au făcut un prim pas către calificarea în turul II preliminar.

Pentru CSM Oradea au înscris în acest joc: Roland Szabo de două ori, Vlad Georgescu, Nichita Ilisie, Vlad Dragomirescu, Viktor Kovats şi Ramiro Georgescu  câte un gol.

Vineri, în etapa a II-a a turenului, CSM Oradea va susţine două jocuri, cu Steaua Roşie Belgrad, cu începere de la ora 10.30, respectiv cu Dinamo Moscova, cu începere de la ora 18.

Pentru a se califica în faza următoare, poloiştii bihoreni mai au nevoie de un singur succes.