Echipa de la LPS Bihorul Oradea a participat la turneul semifinal de minihandbal juniori V, care s-a desfăşurat la Turda, unde a reuşit să obţină două victorii şi un rezultat de egalitate, dar unde a suferit şi o înfrangere.

Astfel, tinerii handbalişti au obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de pe locul al doilea din grupă. 

"Ne bucurăm de ceea ce am realizat în acest an. Este rodul muncii noastre acestă calificare, să fim la turneul final, în primele 16 echipe din ţară. Este o premieră pentru handbalul juvenil bihorean pe care dorim să-l promovam şi să-i aducem cât mai multe performanţe. Pe această cale, aş dorii să mulţumim părinţilor şi conducerii şcolii, care ne-au susţinut şi au fost alături de noi", a declarat antrenorul echipei orădene, Dan Piţigoi.

Turneul final se va desfăşura tot la Turda, în perioada 31 mai - 3 iunie.


Rezultatele înregistrate de formaţia bihoreană la Turda:

LPS Oradea - CSS Odorheiu secuiesc 45-40

LPS Oradea - Ahc Potaissa Turda 27-27

LPS Oradea - CSS Ghimbav 29-28

LPS Oradea - ACS Transilvania Cluj 36-25


Lotul echipei orădene: Bondar Tudor, Albert Chisvasi, Calman Alin, Sîrca Damian, Zdrobea Darius, Buzilă Darius, Denis Rus, Kovacs Zoltan, Blaga Lucas, Torjoc Luca, Luncan Casian, Coita Sebastian, Durgheu Vlad, Sturza Mihnea, Molnar Radu şi Raul Spin.

Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la handbal, la LPS Bihorul, pot obţine informaţii la numărul de telefon 0741642358 (prof. antrenor: Dan Piţigoi). De menţionat că nu se percepe nicio taxă, toate cheltuielile fiind suportate de club.