Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" a fost gazda celei de-a doua ediţii a turneului internaţional de polo pentru juniori I, dotat cu Cupa Crişul.

Competiţia a reunit la start echipele Crişul Oradea (antrenori Marcel Haşaş, Eugen Băjenaru), Amefa Arad, Miskolc şi Vasas Budapesta (ambele din Ungaria). De menţionat însă că arădenii de la Amefa au participat cu echipa din Superliga Naţională, aflată la Oradea pentru meciurile din etapa a 12-a.

La rândul ei, formaţia Crişul (foto jos) a fost alcătuită în întregime din juniori mici, cel mai "vârstnic" component al său fiind Şerban Mureşan, în vârstă de 20 de ani.

Turneul a fost dominat de echipele din Ungaria, care s-au situat pe primele două locuri, în timp ce Crişul a ocupat locul III, cu o victorie, un egal şi o înfrângere.

 "Cupa Crişul a constituit pentru noi un foarte bun prilej de repetiţie în vederea primului turneu final al Campionatului Naţional de juniori I, care va avea loc la Oradea, la finele săptămânii. Lotul nostru este format în proporţie de 90% din jucători cu vârsta de 15-16 ani. Acestora li se vor adăuga doi componenţi ai echipei CSM Digi, Czenk Ferenc şi Nichita Ilisie", a declarat, la final antrenorul echipei CS Crişul, Marcel Haşaş.

La Cupa Crişul, lotul echipei orădene a fost format din: Popuţe, Bărcan şi Hulea – portari; Indrieş, Majoros, Bodea, Stoica, Luncan, Nagy, Schill (fost Barna), H. Ilisie, Buidurean, Ihoş, Faragău, Barbur, Matiaş, Dimitrian şi Belényesi. Nu au jucat, din motive medicale, Sava şi Maier. "Dintre aceştia vom alege cei 15 jucători care vor evolua la primul turneu final al juniorilor I", a mai precizat Marcel Haşaş.

Iată rezultatele înregistrate: Crişul – Miskolc 10-13, Amefa Arad – Vasas Budapesta 6-8, Miskolc – Vasas Budapesta 8-7, Amefa Arad – Miskolc 7-6, Crişul – Vasas Budapesta 6-6 şi Crişul – Amefa Arad  9-5.

Clasamentul final: 1. Miskolc; 2. Vasas Budapesta; 3. Crişul Oradea; 4. Amefa Arad.