Handbaliștii de la CSM Oradea au obținut marți cea de-a șasea victorie din actuala ediție de campionat a Diviziei A, Seria D.

Bihorenii au evoluat în cadrul etapei a 8-a la Târgu Jiu, în compania formației locale CSU „Constantin Brâncuși”, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 41-25, după ce și la pauză elevii antrenorului George Tăutu conduceau clar, cu 23-11.

Așa după cum o arată și scorul, jocul a fost controlat de handbaliștii de la CSM, care încă din prima parte și-au luat un avans considerabil pe tabela de marcaj, iar în jumătatea a doua s-au distanțat și mai tare, reușind în final să câștige la o diferență de 16 goluri.

De menționat că handbaliștii orădeni au susținut acest meci mai devreme, pentru al lega de cel din Cupa României, joc pe care l-a susținut duminică, la Pitești.

În urma victoriei din campionat de la Târgu Jiu, formația CSM Oradea a ajuns la 19 puncte, din 21 posibile, consolidându-și prima poziție în clasament.

În etapa următoare, handbaliștii bihoreni vor evolua pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, duminică, 10 noiembrie, cu începere de la ora 13.