Handbaliştii de la CSM Oradea îşi vor încheia evoluţia din sezonul 2017-2018 al Diviziei A, joi, când, pe teren propriu, vor disputa ultimul joc din această ediţie de campionat. Elevii antrenorului Sebastian Tudor vor primi, la Arena "Antonio Alexe", replica echipei Universitatea Craiova.

Jocul, care va începe de la ora 12, va conta pentru etapa a 22-a (ultima) din Seria B a Divizia A. Având un parcurs aproape fără greşeală, formaţia bihoreană este deja promovată în Liga Naţională, dar aproape sigur nu va fi susţinută, din nou, în prima ligă de către club, fapt ce a instaurat o stare de resemnare în cadrul lotului echipei. Înainte de ultimul joc, CSM Oradea are punctaj maxim, după un sezon impresionant la nivelul celui de-al 2-lea eşalon al ţării. La general, Oradea are 18 victorii şi o înfrângere şi este lider autoritar al seriei. În schimb, Craiova se situează pe locul 5, cu zece victorii, un rezultat de egalitate şi opt înfrângeri. De menţionat că în meciul tur, la Craiova, handbaliştii orădeni s-au impus cu scorul de 38-32.

Partida dintre CSM Oradea şi Universitatea Craiova se dispută în devans la solicitarea oltenilor şi, după cum anunţă organizatorii, intrarea spectatorilor va fi liberă din nou.