Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine în deplasare, duminică, cel de-al doilea joc oficial din acest an. Aflaţi pe primul loc în Seria D a Diviziei A, elevii antrenorului George Tăutu s-au deplasat la Timişoara, pentru duelul cu echipa locală CNOPJ, formaţie situată pe poziţia a V-a a ierarhiei.

Partida va debuta duminică, de la ora 14, fiind programată la Sala „Constantin Jude”, în cadrul etapei a 16-a.

Pentru cele două echipe va fi cea de-a treia confruntare directă din acest sezon, după ce în toamnă, de fiecare dată, s-au impus orădenii.

Între timp handbaliştii de la CSM au ajuns la 11 victorii, au numai un rezultat de egalitate și o înfrângere şi sunt liderii incontestsabili ai clasamentului.

De partea cealaltă, CNOPJ Timișoara se prezintă la acest meci, după ce au acumulat cinci victorii și au suferit opt înfrângeri.

Reamintim că în prima partidă din noul an, handbaliştii de la CSM Oradea au învins formaţia CSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu scorul de 34-22.

În celelalte partide ale etapei de duminică din Seria D a celui de-al doilea eşalon handbalistic masculin al ţării, Divizia A, CSU Politehnica Timişoara va primi replica celor de la HC Beldiman Arad, iar Unirea Sânnicolau Mare are meci acasă cu Universitatea Craiova. Formaţia CSU „Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu are liber.