În acest sfârșit de săptămână sunt programate jocurile din manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a la fotbal. Printre echipele care se luptă să promoveze se numără și campioana județului Bihor, echipa CSC Sânmartin, cea care a câștigat la pas sezonul acesta campionatul în Liga a IV-a, seria județului Bihor.

Conform împerecherii pe care a făcut-o Federația Română de Fotbal, jucătorii de la CSC Sânmartin, vor întâlni campioana județului Cluj, echipa CS Florești. Meciul tur este programat sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18, la Florești, urmând ca returul să aibe loc o săptămână mai târziu, la Sântion.

Pentru partida de la Florești, echipa bihoreană a făcut deplasarea încă de vineri, antrenorul Călin Cheregi dorindu-și să pregătească în liniște acest prim duel.

„Se anunță un meci interesant, în care vom întâlni un adversar care va fi, de asemenea, focusat sută la sută pe promovare. Este un adversar care a făcut și el, precum am realizat și noi, eventul, câștigând atât cupa cât și campionatul în județul Cluj. Este o echipă interesantă, cu jucători cu experiență, care a câștigat pe merit campionatul în Cluj, dar cred că dacă noi vom presta ceea ce am prestat în acest campionat, mai ales în meciurile cu miză, atunci suntem pe drumul cel bun”, a declarat, pentru BIHOREANUL, antrenorul Călin Cheregi, înaintea deplasării spre Florești.

Tehnicianul bihorean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea jocului de sâmbătă, de la ora 18 și va încerca să obțină cu echipa sa un rezultat care „să ne dea o opțiune serioasă pentru a aborda promovarea în retur”, după cum a mai precizat acesta.

De menționat faptul că cele două echipe au câțiva jucători experimentați în lot, precum Sorian, Fl. Pop, S. Nogo sau Ov. Popa, la CSC Sânmartin, sau Feher la echipa clujeană.

Se anunţă, astfel, un duel încrâncenat pentru promovare între cele două formații care sunt de valori apropiate. CSC Sânmartin a fost neînvinsă în Liga a IV-a, iar CS Florești a înregistrat 24 de victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere. Ambele echipe s-au impus clar și în finala cupei, faza județeană.


Programul complet al jocurilor din manșa I a barajului de promovare în Liga a III-a, programate sâmbătă, de la ora 18: 

ACS Pescăruşul Sarichioi Junior - CS Poseidon Limanu-2 Mai

CS Viitorul Ianca - ACS Mausoleul Mărăşeşti

ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi - AS Fotbal Team Săgeata

AS Mihai Bravu - CS Blejoi

ACS Recolta Gheorghe Doja - ACSO Viitorul Pantelimon

ACS Mostiştea Ulmu - AS Carmen București 1937

CSM Slatina - AS Gloria 2015 Corneşti

ACS Unirea Brânceni  - ACS Tractorul Cetate

CS Real Bradu  - CS Viitorul Dăeşti 

CS Strehaia  - CS Gilortul Târgu Cărbuneşti

ACS Progresul Pecica  - CSO Retezatul Hațeg

AFC Voinţa Lupac - AS Fortuna Becicherecu Mic    

CSM Târgu Mureş - AFC Sportul 2015 Petreşti

ACS Stăruința Zagon  -  ASC Olimpic Zărneşti

CS Gheorgheni - ACS Viitorul Şelimbăr

CS Floreşti - CSC Sânmartin

CSM Satu Mare  - CS Minerul Rodna

CS Viitorul Ulmeni  - ACS Unirea Mirşid

CSO Viitorul Liteni  - FC Ozana Târgu Neamț

CSM Bacău - AFC Viitorul Albeşti