Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea vor susţine în acest sfârşit de săptămână un nou joc în compania unui adversar care luptă pentru evitarea retrogradării. Astfel, în cadrul etapei a 34-a din Liga a II-a, "roş-albaştrii" vor primi, sâmbătă, replica bucureştenilor de la Daco-Getica.

Programat cu începere de la ora 11, la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, meciul va opune două formaţii vecine de clasament. Dacă Luceafărul ocupă poziţia a 13-a, cu 40 de puncte, cei de la Daco-Getica, formaţie ce anul trecut evolua în Liga I, se situează un loc mai jos, pe 14, cu 39 de puncte.

Chiar dacă nu sunt în zona retrogradării, cele două formaţii se află în preajma "nisipurilor mişcătoare" şi pentru a face un pas important către salvare vor încerca să obţină victoria în meciul de sâmbătă.

Partida se anunţă atractivă şi prin prisma faptului că ambele formaţii traversează o perioadă bună, atât orădenii, cât şi "daco-geţii". Astfel, luceferii sunt neînvinşi în ultimele cinci etape, în care au înregistrat trei victorii şi două remize, în timp ce bucureştenii au venit în Bihor după trei succese consecutive.

Elevii antrenorului Cristian Lupuţ sunt conştienţi că o victorie în disputa din acest weekend poate însemna o opţiune serioasă în salvarea de la retrogradare. Tocmai de aceea, suporterii aşteaptă de la ei să evolueze cu multă dăruire şi ambiţie. Jocul poate fi considereat un derby al părţii inferioare a clasamentului.


Etapa a 34-a a Ligii a II-a la fotbal:

Joi

CS Mioveni - SSC Farul Constanţa

Vineri

Ora 11:00 FC Argeş - Ripensia Timişoara

Sâmbătă

Ora 11:00 Luceafărul Oradea - Daco-Getica Bucureşti

Ora 11:00 Petrolul Ploieşti - Dacia Unirea Brăila

Ora 11:00 Aerostar Bacău - ACS Poli Timişoara

Ora 11:00 Energeticianul - Sportul Snagov

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu

Ora 12:00 Chindia Târgovişte - CS Baloteşti

Ora 13:00 ASU Politehnica Timişoara - Academica Clinceni

Duminică

Ora 14:00 Universitatea Cluj - UTA Arad