După duelurile cu cele două echipe ale Timişoarei, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea se pregătesc acum de o nouă confruntare cu o echipă de tradiţie din România.

Astfel, duminică, de la ora 13, elevii antrenorului Cristian Lupuţ primesc replica "şepcilor roşii" de la Universitatea Cluj. Meciul va fi transmis în direct de Digisport 1. 

Jocul, care va aduce în faţa bihorenilor una dintre echipele fruntaşe ale clasamentului, va avea loc la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin şi va conta pentru etapa a 23-a a campionatului celei de-a doua ligi fotbalistice a ţării.

Dacă bihorenii vin după două rezultate de egalitate, clujenii - pregătiţi acum de fostul internaţional Bogdan Lobonţ - ajung în Bihor după ce în etapa anterioară au învins ASU Poli, cu scorul de 1-0, fapt care i-a propulsat pe treapta a III-a a clasamentului.

Va fi un prim joc mai dificil pentru trupa orădeană în această stagiune de primăvară, având în vedere că adversara speră ca la finalul sezonului să ajungă din nou în prima divizie.

Chiar dacă nu au obţinut victorii în primele jocuri oficiale ale anului, elevii antrenorului Cristian Lupuţ au lăsat o impresie bună, fapt care-i mobilizează în perspectiva următoarelor partide.

Conducerea clubului Luceafărul aşteaptă pentru meciul de duminică, de la ora 13, cât mai mulţi suporteri, având în vedere că galeria "şepcilor roşii" este numeroasă şi îşi însoţeşte echipa peste tot.


Etapa a 23-a a Ligii a II-a la fotbal

Sâmbătă

Ora 11:00 Energeticianul - FC Argeş

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - CS Mioveni

Ora 11:00 Pandurii Târgu Jiu - Daco-Getica Bucureşti

Ora 11:00 CS Baloteşti - SSC Farul Constanţa

Ora 11:00 Sportul Snagov - Dacia Unirea Brăila

Ora 11:00 UTA Arad - ACS Poli Timişoara

Ora 15:00 ASU Politehnica Timişoara - Aerostar Bacău

Duminică

Ora 11:00 Academica Clinceni - Ripensia Timişoara

Ora 13:00 Luceafărul Oradea - Universitatea Cluj

Ora 15:00 Chindia Târgovişte - Petrolul Ploieşti