După eşecul de acasă suferit în faţa clujenilor de la Universitatea, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea îşi continuă în acest sfârşit de săptămână periplul prin campionatul Ligii a II-a, urmând a evolua la Arad, sâmbătă, cu începere de la ora 11.

Elevii antrenorului Cristian Lupuţ vor întâlni, astfel, UTA, într-un joc ce încearcă să continue tradiţia derby-urilor arădeano-bihorene. De această dată însă se vor confrunta două formaţii care nu pot emite pretenţii la poziţii fruntaşe, ba mai mult, bihorenii de la Luceafărul luptă pentru evitarea retrogradării.

Meciul UTA - Luceafărul este înscris în cadrul etapei a 25-a a competiţiei ligii secunde. UTA, care ocupă locul VIII, cu 35 de puncte, vine după un joc pe care l-a susţinut tot pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara şi pe care l-a câştigat cu 2-1. Prin prisma acestui fapt, „alb-roşii” prezintă un moral bun înaintea disputei de sâmbătă, în timp ce luceferii au trebuit să se reculeagă după eşecul cu  U Cluj, scor 1-3, care i-a plasat pe un loc retrogradabil, al 16-lea.

În pofida situaţiei din clasament, „roş-albaştrii” bihoreni au plecat la Arad după cel puţin un punct, conştienţi fiind de faptul că rezultatele pozitive din deplasare îi pot ajuta să mai reducă din pasivul din clasamentul adevărului, care este de -11.

Interesant este de urmărit însă ce vor face în această rundă şi contracandidatele orădenilor la evitarea retrogradării, ASU Poli, Aerostar Bacău, ori Daco-Getica, formaţii care, la rându-le, au partide dificile.


Etapa a 25-a a Ligii a II-a:

Vineri

Ora 17:30 CS Mioveni - Chindia Târgovişte

Sâmbătă

Ora 11:00 UTA Arad - Luceafărul Oradea

Ora 11:00 ACS Poli Timişoara - Academica Clinceni

Ora 11:00 Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti

Ora 11:00 SSC Farul Constanţa - Pandurii Târgu Jiu

Ora 11:00 Daco-Getica Bucureşti - Metaloglobus Bucureşti

Ora 11:00 FC Argeş - ASU Politehnica Timişoara

Ora 15:00 Aerostar Bacău - Universitatea Cluj

Duminică

Ora 11:00 Ripensia Timişoara - Sportul Snagov

Marţi

Ora 19:30 Petrolul Ploieşti - Energeticianul