În acest sfârșit de săptămână, vineri și sâmbătă, formațiile bihorene de fotbal din Liga a III-a, CSC Sânmartin și Luceafărul Oradea, vor susține noi jocuri.

În cadrul etapei cu numărul 11 din Seria a V-a, CSC Sânmartin va evolua vineri în deplasare, iar Luceafărul Oradea, sâmbătă, pe teren propriu.

După cum au demonstrat-o în primele zece etape, ambele grupări bihorene se numără printre protagonistele seriei, atât Luceafărul cât și CSC Sânmartin ocupând locuri pe podium. Tocmai de aceea se așteaptă ca și în această rundă să înregistreze rezultate pozitive.

Mai întâi va evolua CSC Sânmartin, vineri, cu începere de la ora 14, la Turda, pe terenul celor de la Sticla Arieșul.

Ajunsă pe locul III, după un șir de rezultate pozitive în ultimele runde, trupa din Sânmartin, pregătită de fostul antrenor al FC Bihor, Călin Cheregi, pornește încrezătoare și în acest duel.

Totuși, adversarul este unul incomod, mai ales pe teren propriu. Cei din Turda ocupă în prezent locul 7. Jucătorii de la CSC speră să se întoarcă cu un rezultat pozitiv și să rămână pe podium și după această rundă.

Liderul clasamentului, Luceafărul Oradea, va juca sâmbătă, tot de la ora 14, dar pe teren propriu, în compania celor de la Unirea 1924 Alba Iulia.

Deși pare un joc mai dezechilibrat, urmând a se întâlni echipa de pe primul loc cu cea de pe poziția a 10-a, elevii antrenorului Dragoș Militaru sunt prudenți și își iau în serios partenera de întrecere. Ei speră să bifeze cel de-al optulea succes din actuala ediție de campionat și să își consolideze poziția de lider în serie, așteptând un pas greșit de la maramureșenii de la Fotbal Comuna Recea, aflați pe locul II, care vor evolua tot acasă, cu Avântul Reghin.

În această etapă, tot sâmbătă, un alt duel interesant se anunță cel de la Baia Mare, dintre Minaur și Viitorul Șelimbăr.


Etapa a 11-a a Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 14

CFR Cluj II - Unirea Dej

Sticla Arieşul Turda - CSC Sânmartin

Sâmbătă, ora 14

Fotbal Comuna Recea - Avântul Reghin

Metalurgistul Cugir - Unu Fotbal Club Gloria

Minaur Baia Mare - Viitorul Şelimbăr

Industria Galda - SCM Zalău

Luceafărul Oradea - Unirea 1924

AFC Odorheiu Secuiesc - Sănătatea Cluj