Arbitrul asistent orădean Octavian Şovre a fost delegat la unul dintre cele mai importante meciuri din prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor Europeni.

Astfel, alături de arădeanul Ovidiu Haţegan, care va oficia la centru, Şovre va arbitra. în calitate de asistent, cel mai tare meci de marţi din Champions League, Borussia Dortmund – FC Barcelona.

Ovidiu Haţegan este cel mai bine cotat arbitru român la ora actuală, iar el va arbitra acum pentru prima oară în Liga Campionilor cu sistemul VAR. De aceea, arădeanul va fi ajutat doar de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de rezerva Sebastian Colţescu. Nu va mai avea adiţionali.

Ovidiu Haţegan nu a mai fost delegat în fazele eliminatorii din Liga Campionilor din sezonul trecut, deoarece nu era licenţiat în privinţa sistemului VAR.

Potrivit Digi Sport, presa spaniolă apreciază delegarea brigăzii de arbitri din România pentru acest joc. "Va fi a patra oară când românul va arbitra un meci al Barcelonei, care a câştigat de fiecare dată când l-a avut pe Haţegan la centru. Centralul partidei are 39 de ani şi este arbitru internaţional din 2008. Haţegan a arbitrat partide importante în Champions League, la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice din 2016", arată site-ul Sport.es despre Ovidiu Haţegan.

Ovidiu Haţegan şi Octavian Şovre sunt la a 20-a partidă în grupele Ligii Campionilor Europeni.