Sportivele secţiei de judo de la clubul Crişul Oradea şi-au adjudecat patru medalii de la întrecerile turneului internaţional din 21 septembrie, de la Dumbrăviţa, judeţul Timiş.

Competiţia, care s-a desfăşurat la categoriile de vârstă U15 şi U13, a reunit la start peste 100 de sportivi, printre care şi pe reprezentantele clubului orădean Crişul, care au reuşit să ocupe două locuri II şi două poziţii pe treapta a III-a.

Medaliile de argint au fost obţinute în cadrul categoriei de vârstă U15, unde Roxana Cozma, la 48 kg, s-a situat pe locul secund, la fel ca orădeanca Briana Pintea, la categoria +63 kg.

Locurile III au fost adjudecate de fetele de la Crişul la categoria de vârstă U13, unde Patricia Pintea, la +52 kg, şi Oana Tamas, la 32 kg, au ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere.

Iasmina Gyoker, una dintre cele mai bune sportive ale secţiei de judo de la CS Crişul, nu a putut participa la această competiţie, pentru că a fost convocată la lotul naţional care s-a pregătit la Izvorani, în perioada 10 - 20 septembrie.