Poloiştii de la CSM Oradea dispută în acest sfârşit de săptămână prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor Europeni.

Astfel, după ce au ocupat locul 2 în turneul turului II preliminar, turneu pe care l-au găzduit la finele săptămânii trecute la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", elevii antrenorului Dorin Costrăş se duelează acum cu Club Natacio Terrassa din Spania.

În această fază, se joacă în dublă manşă eliminatorie, învingătoarea urmând să avanseze în grupele competiţiei, iar învinsa să continue parcursul european în sferturile de finală LEN EuroCup.

Prima manşă a disputei dintre vicecampionii României şi cei de la CN Terrassa are loc sâmbătă în Spania, cu începere de la ora locală 18.

Reamintim că formaţia bihoreană a obţinut patru victorii şi tot atâtea înfrângeri până la această oră în competiţie. "Este deja un parcurs important şi o experienţă de mare utilitate pentru tinerii componenţi ai echipei", după cum notează şi site-ul clubului CSM.

De cealaltă parte, CN Terrassa este echipa care a terminat sezonul regulat al precedentei ediţii de campionat din Spania pe locul al II-lea. Astfel, spaniolii au accesat LEN Champions League din cel de-al II-lea tur preliminar. Terrassa a câştigat Grupa E, după ce a repurtat victorii clare cu Strasbourg, Sabac şi Steaua Bucureşti.

Returul jocului dintre CSM Oradea şi CN Terrassa va avea loc la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", miercuri, 25 septembrie.