După o etapă liberă, echipa orădeană de polo CSM revine în campionat, iar în acest sfârşit de săptămână se deplasează la Târgu Mureş, unde va susţine jocurile rundei a VI-a din returul Superligii Naţionale.

Vicecampionii, pregăiţi de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu se vor duela cu echipa locală CSM, formaţie care se află la prima participare în campionatul Superligii Naţionale.

Prima dispută dintre CSM Tg. Mureş şi CSM Oradea va avea loc vineri seară, cu începere de la ora 19, iar cea de-a doua se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.

Reamintim că în turul campionatului, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", CSM Oradea s-a impus clar, cu scorurile de 20-5 şi 20-4.

În prezent, CSM Oradea are 63 puncte şi se situează pe locul al lll-lea în clasamentul la zi al Superligii Naţionale. De partea cealaltă, formaţia din Tg. Mureş se situează pe poziţia a VI-a, cu 30 de puncte.

Tot în luna martie, orădenii se vor mai duela în Superliga Naţională cu Steaua, acasă, în perioada 22-24 martie, şi cu AMEFA Arad, în deplasare, în intervalul 29-31 martie.