Turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor Europeni debutează, vineri, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea.

Jocurile sunt programate pe durata a trei zile, de vineri până duminică. Vineri şi sâmbătă meciurile vor începe de la ora 18, iar duminică de la ora 10.

Participă patru formaţii, FC Barcelona (Spania), AN Brescia (Italia), Lokomotiv Tbilisi (Georgia) şi CSM Oradea, primele două urmând a se califica pentru turul următor.

CN Barcelona a găzduit un turneu în primul tur preliminar, a câştigat patru din cele cinci partide disputate şi a câştigat Grupa B. Catalanii au ocupat locul 3 în ultima ediţie a puternicului campionat din Spania.

În schimb, Lokomotiv Tbilisi şi AN Brescia accesează competiţia direct din turul al II-lea preliminar. Lokomotiv este campioana în exerciţiu a Georgiei, iar Brescia e vicecampioana Italiei. CSM Oradea este vicecampioana României.

Turneul de la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" se va deschide cu jocul de vineri seară, de la ora 18, dintre CSM Oradea şi AN Brescia. În continuare, de la ora 19:45, vor juca CN Barcelona cu Lokomotiv Tbilisi.

Sâmbătă, în etapa a II-a, de la aceaşi oră, 18, AN Brescia se va confrunta cu CN Barcelona, iar de la ora 19:45 va juca CSM Oradea în compania georgienilor de la Lokomotiv Tbilisi.

Organizatorii reamintesc că accesul publicului la acest turneu este liber.