Poloiştii de la CSM Oradea vor evolua în partea a doua a acestei săptămâni în Serbia, în primul tur preliminar din Liga Campionilor Europeni.

Bihorenii, vicecampioni naţionali, vor avea o misiune destul de dificilă în cadrul turneului din Grupa A, ale cărei meciuri sunt găzduite de oraşul Sabac.

Reamintim că din grupa orădenilor mai fac parte campioana şi vicecampioana Serbiei - Steaua Roşie Belgrad, respectiv VK Sabac, campioana Rusiei - Dinamo Moscova, campioana Turciei - Galatasaray Istanbul şi vicecampioana Greciei - Apollon Smyrnis.

În primul joc, joi seară, cu începere de la ora 18, elevii antrenorului Dorin Costrăş se vor duela cu grecii de la Apollon Smyrnis. Apoi, vineri vor susţine două partide, în compania sârbilor de la Steaua Roşie Belgrad, cu începere de la ora 10.30, respectiv cu Dinamo Moscova, de la ora 18.

Sâmbătă, în cadrul etapei a IV-a, CSM Oradea va juca, de la ora 21.30, cu gazdele de la VK Sabac.

În fine, duminică, în ultima etapă a turneului, de la ora 12.30, bihorenii îi vor avea ca adversari pe turcii de la Galatasaray Istanbul.

La sfârşitul turneului, primele patru clasate vor obţine calificarea pentru turul al doilea al Ligii Campionilor, deziderat pe care îl urmăreşte şi vicecampioana României. "Ne vom bate pentru calificare, avem şansele noastre la acest turneu", a declarat antrenorul Dorin Costrăş.