Formaţia de handbal masculin CSM Oradea a suferit prima înfrângere din actuala ediţie a campionatului Diviziei A, după ce a cedat jocul de duminică de la Sânnicolau Mare, din faţa formaţiei locale Unirea, cu scorul de 30-34.

Cu toate acestea, elevii antrenorului George Tăutu rămân în fruntea clasamentului.

Handbaliştii de la CSM Oradea au suferit duminică prima înfrângere din actuala ediţie a campionatului Diviziei A.

Bihorenii au evoluat în deplasare, pe terenul echipei Unirea Sânnicolau Mare din Timiş, în faţa căreia au trebuit să se recunoască învinşi cu scorul de 30-34.

În prima repriză, jocul a fost echilibrat, la jumătatea confruntării scorul disputei indicând egalitate, 17-17

În repriza a doua însă, dacă echipa gazdă a continuat să înscrie cu aceeaşi frecvenţă, elevii antrenorului George Tăutu nu au mai putut menţine acelaşi ritm în ofensivă, înscriind doar de 13 ori.

CS Unirea Sânnicolau Mare a câştigat astfel cu scorul de 34-30.

Cu toate acestea, CSM Oradea rămâne pe primul loc în clasamentul Seriei D, cu 22 de puncte, după cele şapte victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Bihorenii au fost egalaţi la puncte de oltenii de la Universitatea Craiova, care deşi au evoluat în deplasare, s-au impus cu 36-31, pe terenul celor de la CSU Politehnica Timişoara.

În etapa următoare, CSM Oradea va evolua duminică, 24 noiembrie, cu începere de la ora 14, în compania celor de la CSU Politehnica Timişoara, ultima clasată a Seriei D. Partida va avea loc la Arena Antonio Alexe.