Conducerea clubului CSM Oradea continuă completarea lotului de jucători pentru sezonul 2019-2020 a echipei de baschet masculin.

După ce cu o zi înainte a anunţat continuarea cu şase jucători din sezonul trecut, miercuri, oficialii "roş-albaştrilor" au prelungit înţelegerea şi cu lituanianul Arturas Valeika.

Jucătorul în vârstă de 33 ani a semnat un nou contract cu CSM CSU Oradea, unde va juca pentru al treilea sezon consecutiv.

Valeika, care a fost "o piesă de bază la câştigarea a două titluri naţionale în ultimii doi ani", după cum transmit reprezentanţii clubului bihorean, este înalt de 2.07 metri şi este jucător de poziţia 5.

Reamintim că lituanianul s-a alăturat echipei orădene în vara anului 2017, din postura de jucător aflat la primul angajament în ţara noastră.

Până în prezent, Valeika a avut 76 de meciuri în Liga Naţională şi 8 în Cupa României pentru CSM CSU Oradea.

"Jucătorul originar din Lituania a fost o piesă de mare importanţă în angrenajul formaţiei antrenate de Cristian Achim. Valeika este un jucător esenţial în jocul defensiv al echipei, respectiv un baschetbalist de mare importanţă în ofensiva colectivă a roş-albaştrilor. Staff-ul tehnic al CSM CSU Oradea a decis să continue colaborarea cu acest jucător datorită faptului că întruneşte mai multe dintre cerinţele şi obiectivele urmărite de la un pivot în actuala configuraţie a echipei, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimele două sezoane", se arată în informarea clubului orădean pe site-ul oficial.