Desfășurată și de această dată la ERA Park, ediția din acest an a Memorialului „Cornelia Ille" la spadă pentru copii și speranțe a reunit la start peste 100 de sportivi, care s-au întrecut pe două zile de concurs, în perioada 2-3 iunie.

Întrecerile ediției a VII-a au reunit concurenți de la 12 cluburi din țară, dar și din Ungaria. Astfel, au fost prezenți sportivi din orașe precum: Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Craiova, Constanța, București și Debrecen.

Sportivii orădeni, de la LPS Bihorul Oradea, antrenați de Nicolae Ille, au reușit să-și adjudece 10 medalii, dintre care 4 de aur, 1 de argint și 5 de bronz.

Pe primul loc s-au situat: Ana Muntean (la U 9, din 9 concurente), Andrea Muntean (la U 11, din 27 de concurenți), Gabriel Popa (la U 11, din 11 concurenți) și Maria Popa (la U 13, din 32 concurente). 

Locul 2 a fost adjudecat de Mara Mazilescu (la U 9, din 9 concurente), iar poziția a treia de: Razvan Naghi  (la U 9, din 4 concurenți), Bogdan Portan (la U 9, din 4 concurenți), Raul Tufan (la U 13, din 19 concurenți), Andrea Muntean (la U 15, din 25 de concurente) și Claus Sebesan (la U 15, din 18 concurenți).