Fotbaliştii de la CSC Sânmartin vor da sâmbătă, cu începere de la ora 17:30, bătălia finală pentru promovarea în Liga a III-a.

După succesul din urmă cu o săptămână de la Floreşti, cu scorul de 2-0, elevii antrenorului Călin Cheregi aşteaptă acum încrezători meciul retur pentru a rezolva ecuaţia promovării şi pentru a salva onoarea judeţului Bihor, care de cinci ani nu a mai promovat o echipă în eşalonul al treilea.

Meciul CSC Sânmartin – CS Unirea Floreşti are loc la Sântion, acolo unde bihorenii şi-au desfăşurat jocurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii a IV-a.

"Suntem conştienţi că jocul de sâmbătă, din partida retur, se anunţă dificil, de aceea îl vom trata cu foarte mare seriozitate. Duelul rămâne echilibrat în continuare, dar noi însă sperăm să promovăm. Avem totuşi prima opţiune. M-aş bucura, în numele jucătorilor şi în numele clubului nostru, să scriem istorie în paginile fotbalului bihorean, ştiindu-se condiţiile de faţă, când nu avem nicio echipă în Liga a III-a. Noi am putea fi, astfel, deschizători de drumuri", a declarat antrenorul formaţiei din Sânamartin, Călin Cheregi.

Conducerea clubului CSC aşteaptă şi la meciul de sâmbătă cât mai mulţi suporteri la stadion, pentru a fi alături de jucătorii bihoreni în tentativa lor de promovare, după ce şi la Floreşti au fost peste o sută.

Alte partide programate sâmbătă, cu începere de la ora 17:30, în manşa a doua a barajului de promovare în Liga a III-a: Unirea Mirşid (SJ) - Viitorul Ulmeni (MM)  - în tur a fost 2-2, - Minerul Rodna (BN) - CSM Satu Mare (SM) – în tur a fost 0-5, Viitorul Şelimbăr (SB) - CS Gheorgheni (HR) -  în tur a fost 3-2, Fortuna Becicherecu Mic (TM) - Voinţa Lupac (CS) – în tur a fost 2-0, Retezatul Haţeg (HD) - Progresul Pecica (AR) – în tur a fost 1-2 şi Gilortul Târgu Cărbuneşti (GJ)  - CS Strehaia (MH) – în tur 1-2.