Voleibalistele de la CSU Oradea susţin primul meci din 2018, duminică, de la ora 12, la Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea, unde vor disputa jocul din etapa a treia a returului campionatului Diviziei A2. Orădencele vor primi replica celor de la ACS Transilvania Braşov.

Meciul se anunţă unul disputat, chiar dacă oradencele au câştigat cu 3-0 în tur, obtinând o victorie clară pe terenul echipei din Braşov, cel puţin dacă luam în considerare poziţiile din clasament.

CSU Oradea ocupa locul trei, cu 20 de puncte, la egalitate cu echipa situată pe poziţia secundă, Politehnica Timişoara. În schimb, braşovencele sunt pe locul patru, cu 19 puncte, la o singură lungime în spatele orădencelor.

"Se anunţă un meci disputat, în care gazdele vor să-şi mărească distanţa faţă de locul patru şi să încerce să aibă un debut pozitiv în noul an", a declarat Paul Alexi – Szabo, managerul formaţiei bihorene.

Echipe pe care o are la dispoziţie antrenoarea Mariana Szabo – Alexi le cuprinde pe: Fîcă Iuliana (căpitan), Radu-Fîcă Ana Maria, Paşca Anca, Haidu Roxana, Adamcsik Daiana, Chiş Flavia, Blaj Giulia, Maxim Andreea, Rizea Antonia (libero), Maran Andreea şi Pintea Ana.