Spiderman vine la ERA Park Oradea! Centrul comercial din Calea Aradului sărbătorește cei 10 ani de bucurie cu un program dedicat prichindeilor.

Duminică, 17 martie, cei mai mici dintre prietenii ERA Park sunt invitați la Aniversarul Copiilor. Este vorba despre o serie de evenimente ce se vor desfășura, sub cupolă, între orele 17 și 20. Printre atracțiile zilei se vor număra momente de Mini Disco, Spiderman pe picioroange, pictură pe față, jocuri, dansuri, dar și roata provocărilor. Practic, micuții care se vor prinde în joc vor trebui să îndeplinească diverse sarcini și vor primi în recompensă dulciuri delicioase.

Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat reușită, nu vor lipsi șampania, confetti, dar nici „baloniada”. Nu mai puțin de 10 mascote și animatori vor sta la dispoziția celor mici, cu activități diverse, dar mai ales cu bună dispoziție.

Și asta nu este tot, căci ERA Park Oradea pregăteşte și alte surprize, de care vă puteţi convinge la faţa locului!

Petrecerea celor mici face parte din seria evenimentelor dedicate aniversării de 10 ani de existenţă a centrului comercial. Startul va fi dat, sâmbătă, de o piesă de teatru pentru copii, „Cufărul Magic”, care se va desfășura între orele 11 și 12, în sala de evenimente, urmată de o sumedenie de activități, cuprinzând tort, artiști pe picioroange și numeroase momente artistice.

„Cireașa de pe tort” va fi, tot sâmbătă, 16 martie, un super concert Carla's Dreams, programat, între orele 18 și 19, în parcarea centrului comercial.

”Nu ezitaţi, așadar! Intrarea este liberă pentru toată lumea, indiferent de vârstă”, au transmis reprezentanții ERA.