"9 ne place să câştigăm", "9 ne place să ne distrăm!", pentru că, da, săptămâna aceasta, împlinim 9 ani!

Centrul comercial ERA Park Oradea îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 11 martie, astfel că acest sfârşit de săptămână se va transforma într-un adevărat festival, în care surprizele se vor împleti cu muzica bună şi cu un super concurs cu un super premiu.

Distracţie pentru toţi

Vineri, 9 martie, între orele 16.30 şi 19.30, pe holurile complexului, toţi prietenii ERA sunt chemaţi într-o lume interesantă, cu statui vivante şi supramarionete.

Sâmbătă, distracţia se va muta în parcare, unde pe scenă va urca, începând cu ora 16.15, Trupa West. Îmbrăcaţi-vă bine, căci, deşi se anunţă incendiar, show-ul va dura o perioadă! De la ora 17, îndrăgita Andra va aduce primăvara în sufletele orădenilor, promiţând un spectacol unic, antrenant, cu piese consacrate dar şi noi!

Duminică, va fi o zi dedicată copiilor. În sala de evenimente, prichindeii sunt invitaţi, de la ora 11, la piesa de teatru "Scufiţa Roşie şi lupul cel bun", iar de la ora 12, sub cupolă, va avea loc o mega petrecere cu tort, animaţii şi ateliere menite să le stimuleze celor mici imaginaţia, inteligenţa, dar şi comportamentul.

Câştigă un iPhone!

Tot duminică, între orele 12.45 şi 13, tot sub cupolă va avea loc şi extragerea tombolei "9 ne place să câştigăm", în cadrul căreia toţi cei care vor fi făcut, înainte cu o zi, două cumpărături de câte minim 50 de lei, pe câte un singur bon fiscal, din două magazine diferite din ERA Park, pot câştiga un smartphone iPhone 8 Plus!

De reţinut, cumpărăturile trebuie făcute sâmbătă, 10 martie, între orele 10 şi 22, în magazinele ERA Park, iar procedura este simplă. Participanţii la tombolă trebuie să completeze talonul care va fi găsit în orice magazin al complexului, iar apoi să îl depună în urna special amenajată. Pentru detalii, nu uitaţi să consultaţi regulamentul campaniei pe site-ul era-oradea.ro!

„Bineînţeles, participarea la toate evenimentele enumerate este gratuită. Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a sărbători alături de noi! Căci da, 9 ne pasă...”, au transmis reprezentanții centrului comercial.