Deschis în 15 decembrie 2017, clubul Intense din Oradea s-a impus rapid în rândul cluburilor cunoscute din ţară, în primul rând prin prisma invitaţilor de marcă ce i-au trecut pragul, atât autohtoni cât şi internaţionali. Printre aceştia se numără Dirty Nano, John Trend, Jay Ko, Adrian Eftimie, Dj Optick ,Mademoiselle Sabah (Franţa), Andre Rizo, Sllash and Dope, Brigado Crew (Argentina) etc.

Pe de altă parte, Intense îi are ca şi rezidenţi pe Chrom - Vladimir, un duo depsre care se poate spune că reprezintă, pentru oraşul nostru, istoria şi viitorul împreună.

Pentru aniversarea de un an, clubul Intense l-a invitat pe unul dintre cei mai renumiţi DJ ai Europei de Est: Mahmut Orhan, creatorul unor hituri precum „Without you”, „Feel” sau, mai nou, mega hitul „6 days”, care se află şi acum în topul Shazam şi Spotify din Europa.

Notorietatea de care se bucură Mahmut Orhan în România a fost demonstrată, în vară, de prezenţa a peste 20.000 oameni în fata scenei principale a festivalului UNTOLD, la ora la care acesta şi-a început show-ul.

Cu ocazia petrecerii aniversare de la Intense, dezvoltatorul imobiliar ARED a dovedit, încă o dată, că este partener de încredere al tinerilor orădeni şi nu numa, oferind pe lângă sprijinul acordat clubului, şi invitatii la eveniment pentru clienţii săi.

Aşadar, sâmbătă, 15 decembrie: Mahmut Orhan, pentru prima oară în Oradea, în clubul Intense. Vă aşteptăm!

(advertorial)