Avand in vedere ca primavara s-a instalat si in Oradea, iar deschiderea sezonului moto bate la usa, clubul White Wolves MC Romania va invita la un eveniment dedicat sigurantei motociclistilor in trafic.

Sub titulatura TRAINING DAY, motociclistii va dau intalnire sambata, 30 martie, de la ora 11:00, in parcarea Centrului Comercial Aushopping Oradea (Auchan), din Str. Ogorului, nr. 171. 

Se anunta o zi cu adevarat interesanta pentru cei care urmeaza sa strabata in curand mii de kilometri in sa. Organizatorii isi propun sa simuleze si sa analizeze situatiile periculoase din trafic, indrumandu-i pe cei prezenti sa respecte regulile de circulatie si sa le spuna concret ce au de facut cand sunt intr-o astfel de situatie.

De asemenea, pentru a intra in forma, motociclistii vor face exercitii de manevrabilitate, dar si franari de urgenta. Si pentru ca, de cele mai multe ori, martorii unui accident nu stiu ce au de facut, motociclistii vor fi invatati cum sa acorde primul ajutor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Pierro Moto Academy si Scoala de Soferi Decebal.

Tot in parcarea Aushopping Oradea, in perioada 28 - 30 martie, oradenii sunt invitati la prima sesiune de test drive din 2019. Dealerul FORD Carbenta Com pune la dispozitia celor interesati noile modele Focus si Edge, precum si Fiesta, Ecosport, respectiv Kuga.

(Advertorial)