ERA Park Oradea sărbătoreşte luna iubirii din plin: Lidia Buble va cânta, duminică, 17 februarie, în centrul comercial din Calea Aradului!

Concertul se va desfăşura începând cu ora 18, sub cupolă, şi se anunţă de pe acum unul "exploziv". Artista va aduce în faţa fanilor bihoreni piese precum "Le-am spus şi fetelor", "Cămaşa", "Sub apă", "Mi-e bine" sau "Tu".

"Va fi un super show, în care vom cânta, vom dansa şi vom arăta că "Noi simţim la fel"", anunţă organizatorii.

De precizat că, în deschidere, vor evolua talentatele artiste orădence Larisa Oneţ şi Maria Chiş, ambele având un palmares bogat de premii şi trofee câştigate la diverse concursuri.

În vârstă de doar 12 ani şi elevă a Şcolii Oltea Doamna din Oradea, Larisa a fost concurentă a concursului Next Star. Maria are 15 ani, fiind elevă în clasa a opta la Colegiul Mihai Eminescu, iar la cel mai recent concurs la care a participat, "Lira", a luat chiar trofeul festivalului.

"Vino şi tu, aşadar, cu jumătatea sau cu prietenii şi bucură-te de atmosferă! Intrarea este liberă pentru toată lumea, iar muzica bună este garantată. Totul e să vii!", au transmis reprezentanţii ERA.