Petrecerile pe „malul” piscinei la Habit Club au fost reluate la finalul lunii mai, iar de atunci orădenii sunt aşteptaţi, vineri de vineri, să petreacă seri de neuitat.

Party cu farmec

Clubul Habit este situat în incinta complexului Solay (str. Ogorului, Cheriu 400). Serile de distracţie se țin în fiecare vineri, începând cu ora 22, indiferent dacă vremea se arată bună sau se anunţă ploi. Asta deoarece, la Habit, în caz de vreme capricioasă, petrecerile se pot muta din zona piscinei pe terasa acoperită a complexului Solay.

La Habit, pe lângă DJ-ii invitaţi, atmosfera o asigură şi barmanii, care pe lângă băuturi alese, fac şi demonstraţii de „flair”. Petrecerile sunt „condimentate” cu decoruri deosebite şi efecte speciale, cum ar fi tunurile cu fum. Din acest sezon, în premieră, orădenii puşi pe distracţie pot găsi în incinta clubului şi mâncare, la food truck-ul Habit.

Merită spus şi că clubul în aer liber foloseşte un sistem de sonorizare nou şi modern, lansat la un târg de specialitate ţinut în aprilie în Frankfurt şi adus în premieră în România, care oferă o experienţă auditivă deosebită.

Zwette la Oradea!

În această vară, Habit a avut invitaţi de seamă la platane, cum ar fi Adrian Eftimie, Cipi Hampu, autorul conceptului de petreceri „Backyard”, popular în Sibiu, precum şi alţi DJ apreciaţi din Capitală, cum ar fi Yanis şi Oscar.

DJ ZwetteCel mai atractiv party se anunţă cel programat, vineri, 19 iulie, când la Oradea va veni DJ-ul german Zwette (foto), prezent pentru prima oară în zona aceasta a ţării. Cu remix-ul său după piesa „Another love” a lui Tom Odell, a adunat 480 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cu piesa „Rush” a avut, de asemenea, mult succes, aceasta ajungând în topuri şi la posturile radio.

Tot în acest sezon, e aşteptat la Habit şi Andre Rizo.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0730-171919, iar noutăţile pot fi urmărite pe pagina de Facebook Habit Club şi pe cea din Instagram cu acelaşi nume.

(Advertorial)