Biserica Baptistă Speranţa din Oradea (BBSO) organizează la finalul acestei săptămâni încă o ediţie a Târgului BBSO, cu scopul de a strânge fonduri pentru construcția unei clădiri care să găzduiască biserica.  Dacă in trecut au oferit mititei gratis, chiar au adus și un balon cu aer cald, anul acesta organizatorii oferă vată pe băț gratuit pentru copii însoțiți de părinți.

Târgul BBSO, care se doreşte un eveniment pentru întreaga familie, se va desfăşura vineri, între orele 17 şi 20, respectiv sâmbătă, între orele 10 şi 20, la Casa Tineretului din Ioşia.

"Anul acesta ne-am propus ca, prin tot ce vom avea la târg, acesta să fie cel mai bun loc în care să îți aduci familia vineri și sâmbătă. Vom avea multe activități pentru cei mici (tobogane, crafting, airsoft, clowni), haine şi încălțăminte pentru doamne, dar şi mâncare din belșug pentru domni (pizza, burgeri, mici, sarmale)", anunţă organizatorii. Aceştia au pregătit și o cămară a bunicii, de unde vizitatorii îşi vor putea face aprovizionarea pentru iarnă.

Acest eveniment este organizat cu scopul strângerii de fonduri în vederea demarării lucrărilor de construcţie a noii case a BBSO. "De la înfiinţare până în prezent, enoriaşii acestei biserici se întâlnesc în clădiri închiriate, care devin neîncăpătoare şi tot mai nepotrivite pentru planurile şi viziunea lor. Toate fondurile strânse în timpul celor două zile de târg vor contribui la finanțarea construcţiei unei clădiri pentru biserică, pe strada Thurzso Sandor", au mai transmis organizatorii.