Orădenii sunt invitaţi, duminică, la ora 19, la premiera comediei "Până când moartea ne va despărţi", un spectacol care se va juca în Downstage, lângă Muzeul "Iosif Vulcan", un nou loc al teatrului şi activităţilor pentru tineret din oraş.

Spectacolul este pregătit de trupa independentă "Thalia" (muza comediei), recent înfiinţată de fostul director al Teatrului Regina Maria, Daniel Vulcu.

Conceput după un scenariu de Zsolt Pozsgai, spectacolul "Până când moartea ne va despărţi" îi va avea ca protagonişti pe actorii Georgia Căprărin şi Răzvan Vicoveanu, regia fiind semnată de Daniel Vulcu.

"Este o comedie întrepătrunsă şi de anumite scene mai dramatice, care totuşi nu subminează partrea comică. O piesă foarte bine scrisă, o piesă pentru actori, pe care i-am supravegheat minuţios pentru a fi cât mai buni", a spus Daniel Vulcu despre producţie.

Premiera spectacolului "Până când moartea ne va despărţi" va prilejui redeschiderea spaţiului din subsolul Muzeului Memorial "Iosif Vulcan", care de-a lungul timpului a găzduit mai multe localuri, cel mai recent unul numit Stage.

Acum, locul a primit numele "Downstage" şi va găzdui spectacole de teatru şi va deveni un centru educaţional prin teatru pentru copii şi tineri. Totodată, "Downstage" va găzdui evenimente private pentru copii şi tineri.

Pentru premiera "Până când moartea ne va despărţi" biletele se pot rezerva pe evenimentul cu acelaşi nume deschis pe Facebook, precum şi la numărul de telefon 0726907314. Un bilet costă 25 de lei.