Orădenii au o listă întreagă de oferte, care mai de care mai atrăgătoare pentru petrecerea dintre ani. Fie că îşi doresc să stea acasă relaxaţi, să se distreze cu prietenii în cluburi sau să savureze meniuri sofisticate la restaurante, Oradea are de toate pentru toţi! Dar, indiferent ce vor alege, Piaţa Unirii îi aşteaptă plină de lumină şi culoare, cu focuri de artificii spectaculoase.

Oferte diversificate

O noapte între ani pentru toate gusturile se întrec să ofere restaurantele şi cluburile din oraş. Petrecăreţii se pot distra de exemplu, la party-ul Bodega "Welcome to 2k19", la Intense va fi Evening Social Gathering cu John Trend, Vladimir, Chrom, iar la Green Pub - DJ Tendix. Moszkva oferă în cele patru săli, patru stiluri de muzică: evergreen, house progressive cu Whodo, Wide Nation, sau Apple Room Psy Trance cu DJ Latam, Thal, Apollo, dar şi o încăpere cu muzică chill, minimalistă.

Nici restaurantele elegante nu s-au lăsat mai prejos, Majestic, Grand Palace, Queen Mary sau Ramada întrecându-se în meniuri care mai de care mai sofisticate, cu invitaţi care să încânte lumea, cum ar fi Natalia Selegean, Ciprian Zopota, Retro Party Band, Feelings sau DJ Kendy.

Muzică din Italia

Dar, indiferent de cum aleg să petreacă intrarea în Noul An 2019, orădenii vor avea parte de un show de zile mari în buricul târgului, adică în Piaţa Unirii, unde a fost amenajat Târgul de Crăciun cu un glob imens, multe luminiţe, căsuţe de poveste şi un patinoar.

În noaptea de 31 decembrie, pe scenă vor urca, de la ora 23, invitaţi din Italia. Este vorba despre tânăra artistă Alessia JJ Gerardi, concurentă la cea mai recentă ediţie a X Factor Italia, şi de grupul Fracassoni, care interpretează alternative rock, soul şi jazz. La miezul nopţii, Târgul de Crăciun se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Artificii din 5 locuri

Spre deosebire de anii trecuţi, artificiile se vor lansa din 5 locuri de tragere. Cele mai mari şi spectaculoase vor fi pe malul Crişului Repede în stânga şi dreapta podului Sf. Ladislau, cât şi din 3 nacele ridicate la 9 metri în zona bisericii Sf. Ladislau.

Publicul se poate bucura de spectacol în locurile cu cea mai bună vizibilitate, începând cu zona dinspre staţia de tramvai spre strada Traian Moşoiu şi Piaţa Ferdinand. Nicidecum nu trebuie să staţioneze pe podul Sfântul Ladislau deoarece artificiile vor fi vizibile în plan vertical şi există riscul, deşi spectacolul pirotehnic a primit toate avizele legale, ca bucăţi de carton sau mici scântei purtate de vânt să cadă şi pe pod, chiar dacă artificiile vor fi direcţionate astfel încât eventualele deşeuri să cadă în Crişul Repede.

Aşadar, oferte bogate şi diversificate care vor dicta atât intrarea în 2019 cât şi tot anul ce urmează. Distracţie faină şi An Nou 2019 fericit!