Două maşini au fost serios avariate, iar o persoană a ajuns la spital, joi după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe DN 76, la intrarea în municipiul Beiuş, şi provocat, din primele informaţii, de o şoferiţă neatentă, care ar fi virat cu maşina spre benzinăria de la marginea şoselei, pe linie continuă şi fără să se asigure în prealabil. Culmea este că maşina şoferiţei nici măcar n-a fost atinsă în impact.

În timpul virajului efectuat de femeie, şoferul unui autoturism Volkswagen care venea pe contrasens a tras brusc spre stânga, pentru a evita impactul. Volkswagen-ul a izbit frontal un autoturism Audi care oprise pe sensul celălalt, tot din cauza femeii, aşteptând ca ea să termine manevra pentru a putea merge mai departe.

În urma impactului, Volkswagen-ul a fost aruncat în afara carosabilului, răsturându-se în şanţ, în timp ce autoturismul Audi a rămas pe marginea şoselei.

Într-o înregistrare realizată la locul evenimentului rutier şi postată pe Facebook de ziaristul Horia Dumitraş din Ştei, şoferii maşinilor distruse dau vina pe şoferiţă. "Mi-a tăiat calea o handicapată. Aşa ştie lumea să conducă", a povestit supărat tânărul de la volanul autoturismului Volkswagen.

Potrivit şoferului din Audi, în maşina pe care o conducea se aflau trei pasageri, între care şi un copil, care acuza dureri în zona pieptului. "Sper să fie bine copilul", a spus şoferul, vizibil supărat. "Uite, doamna e bine mersi, maşina ei nu are nimic, iar ale noastre sunt distruse", a mai subliniat bărbatul.

Contactată de reporterul BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a declarat că accidentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 la ora 15.23.

"În accident au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, dar traficul se desfăşoară normal", a declarat comisarul şef Dinu.