Meniu şi aranjamente de cinci stele, ţinute şi bijuterii de fiţe, daruri de mii de euro, muzicanţi de soi şi bolizi de lux... La sfârşitul săptămânii trecute a fost nuntă în lumea interlopă din Bihor.

S-a însurat Romulus Markovics, liderul clanului ţigănesc Neguş, strângând la Oradea peste 350 de invitaţi din toată ţara, de prin Bucureşti, Zalău, Cluj, Turda, Baia Mare, Suceava, Arad, Deva, Ploieşti, Craiova, mulţi fiind personaje celebre, în frunte cu naşul de cununie, Mircea "Nebunu’" Băluş, capul clanului Sportivilor din Capitală, considerat liderul lumii interlope bucureştene. 

Capul clanului Sportivilor din Capitală, Mircea Nebunu’, şi soţia sa, Andrea, au fost naşi din partea lui Markovics, în timp ce din partea miresei au venit doi tineri orădeni, Anca şi Alin Olar.

Cununia religioasă a fost oficiată, sâmbătă, la Biserica cu Lună, iar mireasa a fost cerută de la părinţi, aşa cum spune tradiţia, acasă, de mirele care a venit însoţit de un alai cu muzicanţi şi dansatori, dar şi de prieteni, care au "descins" cu peste 30 de bolizi, unul şi unul, de la Porche Panamera la BMW X6, Mercedes GLE sau S Class.

Petrecerea s-a ţinut la una dintre cele mai noi şi exclusiviste săli de petreceri din oraş, Solay, cu manelişti şi lăutari, printre aceştia fiind Dani, prinţul Banatului, Gabi de la Oradea, Sică Norocel, Măru din Chitila, iar lumea s-a distrat de minune.

"Au fost cheltuieli mari, dar şi darurile au fost pe măsură", a spus BIHOREANULUI proaspătul însurăţel, refuzând însă să dezvăluie sume, la fel cum nu a vrut să spună nici vreun nume din rândul invitaţilor. "Important e că ne-am simţit toţi foarte bine, iar pentru mine şi Felicia a fost cea mai frumoasă zi din viaţă", a mai spus Romi Neguş.