Două persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce şoferul unui autoturism Peugeot 306 care circula dinspe Nojorid înspre Oradea a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a lovit de stâlpul de pe marginea drumului, oprindu-se în final în şanţ, chiar lângă gardul Aeroportului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţe 112 la ora 18.17.

„Este vorba despre un accident rutier produs pe DN 79, la ieşire din Oradea, în apropierea Aeroportului. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit carosabilul şi a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Poliţiştii sunt la faţa locului”, a spus Dinu.

Şoferul autoturismului a scăpat doar cu leziuni uşoare, însă pasagera sa, o femeie în vârstă de 51 ani, a ajuns la spital.

"Victima a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Pacienta e în stare stabilă. Are mai multe contuzii şi o fractură de membru inferior. În prezent este investigată”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

În zonă, circulaţia se desfăşoară normal.