Cinci persoane, dintre care patru adulţi şi un copil de 5 ani, pasageri într-un microbuz înmatriculat în Bihor, au ajuns, joi, la spital, după un cumplit accident rutier produs pe DN 19, între municipiul Carei și localitatea Moftinu Mic din judeţul Satu Mare, după ce şoferul unui TIR a ajuns cu maşina pe contrasens, izbindu-se de microbuz care, apoi, a fost lovit din spate şi de un autoturism. 

Accidentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112 la ora 11.17, după cum se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Satu Mare, citat de presasm.ro.

"La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Carei, care au stabilit faptul că un conducător auto, de 40 ani, din județul Bistrița-Năsăud, a condus un ansamblu tractor și remorcă, iar pe fondul unei defecțiuni a unui disc de frânare a capului tractor a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară care circulă regulamentar din sens opus. În continuare se efectuează cercetări!”, se precizează în comunicat. 

Toate victimele erau din microbuzul înmatriculat în Bihor. Este vorba despre şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, şi pasagerii săi în vârstă de 39, 43 și 45 de ani. Copilul în vârstă de 5 ani a scăpat, ca prin minune, doar cu leziuni uşoare.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului!