O groapă adâncă de cel puţin un metru, dar nesemnalizată corespunzător, de pe DN 76, între Oradea şi Sânmartin, l-a enervat într-atât pe Victoraş Micula, încât a coborât din maşină şi a mutat împreună cu prietenii săi stâlpii de avertizare, pentru a-i feri pe şoferi de un accident nedorit.

Micula jr. a postat apoi pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu hăul, pentru a-i avertiza pe alţi şoferi de acest pericol.

"Dacă în acest loc va cădea o maşină sau o motocicletă şi moare cineva, mâine este plin Facebook-ul! De ce să nu fim pe fază, să nu aşteptăm o tragedie şi să cerem demisii? Celebrul DN 76. Exact ca și această groapă este România. Prost semnalizată! Dacă faci greşeala să cazi în ea, nu mai ieşi. Ruşine celor care îşi bat joc în halul ăsta de ţara asta", a scris Victoraş Micula pe contul său de Facebook, întrebându-şi totodată cei peste 5.000 de urmăritori dacă i s-ar alătura la un protest. 

Interpelat de BIHOREANUL pe marginea postării, Victor Micula susţine că cel mai tare l-a deranjat faptul că executantul tronsonului Oradea - Sânmartin nu a finalizat lucrarea şi nici nu s-a asigurat că groapa nu este un pericol. "E o groapă adâncă, pe un drum de mare viteză. Dacă un şofer nu e atent, se produce o tragedie", a explicat Micula.